YRM Consulting

Gràcies a lʼexperiència adquirida al finalitzar els projectes de mastering ens adonem que podem evitar molts problemes que sʼoriginen als processos previs al mastering i que és preferible contactar-nos abans perque això no es produeixi.

Hem posat en marxa aquesta opció dʼassessorament tant per a professionals com per a amateurs que consisteix en ajudar a planificar les etapes de producció del vostre disc.

Des del procés de la gravació, al procés de mescla i al final al master oferim un servei totalment personalitzat tenint cura de cada detall i aplicant el nostre concepte de "mastering artesanal" des de lʼinici del disc fins al final.

Treballem conjuntament amb enginyers de so i estudis professionals de Barcelona i a lʼestranger que ofereixen un servei de qualitat.

 

- Ara ja tinc el master, per on començo? -

Molts artistes necessiten autoeditar-se per a poder llançar el seu disc al mercat i les discogràfiques no sempre poden satisfer totes les necessitats de tots els grups i artistes. Per això posem en marxa aquesta proposta: per a poder donar un servei d’autoedició i distribució física/digital tan a grups que comencen com a professionals que opten pel DIY

Nosaltres t’oferim assessorament per a l’edició, la distribució i la gestió de drets d’autor

Contacta amb nosaltres i explica’ns el teu projecte