Mastering

Captant amb precisió la dimensió tècnica i artistica de cada disc i a través d’una escolta crítica, del diàleg i l’experiència, l’Yves proposa un treball constructiu per a finalitzar el vostre projecte musical amb un gran respecte i sensibilitat pel fet que el mastering és la darrera etapa després de moltes setmanes de treball intens.

Pot passar còmodament del tractament analògic al digital sense perdre qualitats sonores gràcies a convertidors de gama alta, utilitzant així doncs, material digital d’última generació i tubs i/o semi-conductors.
Gràcies a una acurada concentració sobre el detall, a una escolta molt precisa i al desenvolupament de la seva propia tècnica, l’Yves mai ha deixat de redefinir la noció de mastering com un objetiu únic: el d’aconseguir sempre el millor so possible per a la producció musical dels seus clients.

Per tal d’ ajudar-vos a obtenir el millor resultat dels vostres enregistraments i mescles us proposem:

  • Optimitzar el potencial musical del vostre disc respectant la vostra visió artistica.
  • Reequilibrar les freqüències evitant que el disc resulti pla, sense vida.
  • Buscar un so personalitzat per a cada disc obtenint una qualitat sonora comparable als millors discs del mercat.
  • Augmentar el volum del so de les vostres cançons sense que es notin efectes nefasts de compressió, podent conservar la totalitat de la dinàmica.

Es tracta de realitzar un treball específic per a cada tema. En el muntatge es tindrà molta cura de la coherència de l’essència global del CD. S’accepten tots els formats i es treballen en alta resolució. El mastering de cada projecte es fa en funció del futur suport que s’hagi d’utilitzar (CD, vinil…) Quan el mastering ja està acabat i amb total satisfacció i vist-i-plau del client, els masters s’entreguen en formats professionals segurs (DDP, descàrregues digitals, mastering for iTunes, etc...)